Kriget mot mig själv..

'
..fortsätter.. Men det har gått framåt.. Har inte känt så mycket dom senaste månaderna och börjar fundera på om de är bra eller dåligt.. Det positiva är ju att slippa tankar som jag normalt har, tankar som är svarta och dystra.. Det negativa är att jag inte tar tag i de problem jag har, jag låter saker bara vara och jobbar sällan på sådant som är tungt, som skulle behöva jobbas med..
..
Skönt, men samtidigt känns det som att jag är på bristningsgränsen hela tiden.. .. Ibland tappar jag taget, släpper på allt.. När detta sker sitter jag plötsligt där med rakbladet i handen och blod på armarna.. funderande på vad som faktiskt hände.. Jag känner mig som en alkoholist, narkoman.. Beroende av blodet, känslan av trycket som släpper i bröstet.. Det gör inte ont längre, Det är en alltför vanlig känsla nu för tiden.. Rakbladet mot min hud..
..
Men kämpar fortfarande över att de framstegen som jag ändå har gjort.. De är sällan jag tappar kontrollen över mig själv.. Allt oftare vinner jag kriget över mig själv!!
Idag var bara en dag där jag tappade greppet.. ett snedsteg..
..
Imorgon är en ny dag och det vanliga kriget.. Men imorgon ska jag vinna!!