Detta J#vla Illamåendet..

'
Jag börjar bli smått less på illamåendet jag känner.. Fick för mig att laga mat, är ju ändå hungrig.. Bestämde mig för potatis och kyckling, slog på spisen och känner direkt att jag börjar må illa.. va faan är de nu för problem !!?? Jaja, ska väl försöka få i mig lite potatis iaf, så jag får i mig nått idag förutom några kaffekoppar, jag är ju ändå hungrig.. (tror jag.. )
 
Börjar bli kallt ute, de gillas inte!! Hade gärna haft plusgrader nån månad till, e så mycket trevligare att vara ute och gå då.. Men nu är iaf slasket påväg bort (Hoppas jag.. ) 
 
Hade möte på arbetsförmedlingen idag, vilket gick riktigt bra faktiskt!! Har bett om en fast handläggare (som springvik:are har man ingen speciellt ), så jag hoppas att de kommer kännas bättre då jag har en bestämd kontakt.. Funderar lite på praktik, så jag får in foten på några andra ställen än de jag e på nu o jobbar.. verkar inte helt omöjligt, men känns som att de är några steg att ta sig igen.. Först så måste jag hoppas på att jag får de extra 150 dagarna på a-kassan (för att jag har barn).. sen ska man ev. gå igenom lite psykolog-utredningar... Ärligt så gör de inte så mycket om jag inte behöver påbörja nån praktik innan julen !! Kan jag få i januari och stället verkar bra, så kanske man kan söka sommarjobb där !! 
Min största fundering nu har blivit om jag måste göra praktik på heltid eller om de är okej med deltid.. är rädd för att jag inte ska fixa en heltid på en gång, så jag håller tummarna på att jag får ta de i min takt.. 
Och så hoppas jag att jag kan lyckas få ut något positivt av att göra praktik, kanske lyckas de bli en helt ny vändning i livet :) 
 
Men nu ska jag väl försöka få i mig potatisen iaf.. denna j#vla mat.. (kan man inte leva utan den ???!! )