Luleå med C & B..

'
Snart är denna dag slut.. ska bli sååå skönt att få krypa ner i ssin säng och förhoppningsvis somna direkt..

Haft en bra dag med C & B.. Vi åkte på förmiddagen till Luleå & storheden.. Där vart vi kvar till 5-tiden.. :) mitt fel :P shoppade som aldrig förr.. dock va de sånt som behövdes.. Köpte julpynt eftersom jag knappt hade nå sånt.. och julklappar till barnen.. Köpte en julkalender åt dom var som jag ska fixa.. riktigt coola va dom, enkelt förklarat e de ett långt snöte med 24 små påsar och tomtar på varje kant :) kommer lägga in en bild senare på dom.. Dom e iaf upphängda på köksväggen just nu.. SÅ nu e de bara att slå in de 24 småsakerna som sen ska ligga i påsarna.. Men jag har på mig till på söndag (då barnen kommer), skönt de!! :)

Men nu har jag en gran iaf med tillbehör, får hoppas barnen godkänner den :)

Så i veckan som kommer ska jag försöka få in lite julkänsla med barnen!! känns så konstigt då man har dom varannan vecka, blir hopp i alla förberedelser.. Men på söndag blir de pepparkaksbak och senare i veckan blir de lite bak av julgodis.. Sen blir de ju hos P i en vecka innan julveckan kommer :)

men men, som vanligt planerar jag lite för långt i förväg, så jag får backa bandet och tänka på veckan som är istället.. Den kommer ju inte heller bli så händelselös direkt :)

Sov gott!!