Börjar blir lite orolig...

'
... inte kul känsla direkt..

Såg på en arbetskollegas Fb att hennes son nu har fått diagnosen Autism..

Då man läste om han, så kom ju tankarna på Tilda.. Vad har hon? har hon Autism? eller har hon ADHD? eller är hon bara sen i utvecklingen helt enkelt.. Känslan är jobbig och man blir orolig för att de verkligen ska vara något fel..

Man läser om folk med autism och vissa saker tycker jag stämmer in på tilda, men inte alls alla.. Så läser man att typ 10 % lever som normalt som vuxna.. Den delen e ju rätt liten känns de som.. och de är väl de som man är mest orolig för, att hon ska växa upp och inte klara sig själv som vuxen..

Men man får sluta försöka jaga upp sig själv och ta en dag i taget.. De kommer ändå ta ett tag innan vi får veta vad det är som gör att hon e försenad..

jaja..

till nått annat; Ska snart iväg på utvecklingssamtal för Benji.. De ska ju bli spännande och se vad de säger.. de som jag tycker ska bli mest intressant är att veta vad läraren säger om hur benji har varit sista tiden, hur mycke han påverkats av vår seperation... Senast jag prata med läraren hade benji blivit lite mer tillbakadragen, hoppas de ändrats!!
Sen självklart kan de vara intressant och se vad de säger om hans matematiska kunskaper.. Han e rätt otrolig då de gäller matte !!