40. En animerad film..

'
Film: The Good Dinosaur
Från år 2015.
Genre: Komedi, Animerad, Familjefilm, Äventyr, Fantasy.
"Tänk om asteroiden som för alltid förändrade livet på jorden i själva verket missade planeten helt och hållet och dinosaurerna aldrig dog ut? Denna berättelse visar hur dinosaurierna utvecklats till sofistikerade och stoiska varelser medan människorna blev kvar på den lite vildare sidan. Filmen följer en ung dinosaurie vid namn Arlo, som ger sig ut på ett stort äventyr med sin mänskliga vän Spot. Deras ovanliga vänskap för samman två världar och visar att hjältar kommer i alla former och storlekar."
..
En pixar-film och dom är alltid bra.
perfekt film att se med barnen!

39. en film med magiska/övernaturliga inslag..

'
Film: White Noise
År 2005.
Genre: Drama, Thriller, Skräck, Mysterium.
"Jonathan, vars fru försvunnit oförklarligt och senare hittats död, blir kontaktad av en man som hävdar att han har tagit emot meddelanden från Jonathans döda fru via EVP (Electronic Voice Phenomenon). Jonathan är först skeptisk till om dessa meddelanden är äkta, men blir sedan besatt av att försöka kontakta sin fru."
...
Vad ska man säga om denna !??
ehhh.. hmm...
Tyvärr har inget att säga om denna :P

38. en sorglig film..

'
Film: Breaking the Waves
Från år 1996.
Genre: Drama, Romantik.
"I ett skotskt kustsamhälle på sjuttiotalet träffar oljearbetaren Jan den unga Bess. Hon är en blyg och starkt religiös flicka. Han är en äventyrare. En uppslukande förälskelse blossar upp, men snart slår passionen över i tragedi."
...
Varför ska Lars Von Trier alltid göra så långa filmer :P Vet faktiskt inte riktigt vad jag tycker om hans filmer igentligen, dom är helt klart speciella och man måste verkligen vara på humör för att se många av dom. Gillar dock att filmerna inte är ytliga och innehåller meningsfulla budskap!
 
Kategorien sorglig film var svår, då jag sett en massa sorgliga, men vill ju se en helt ny.. Detta var en som en hel del tipsade om.. På så sätt blev jag lite besviken.. Skulle jag beskriva filmen med några ord är de inte sorgligt utan mer; besatthet och hysteri.. 
Och slutet kan tänkas vara lite sorgligt.. =) 
 
Kommer inte ses igen..