Dagens irritation!

Ibland stör man sig på vissa saker och kan inte riktigt släppa de.. Man sitter och maler de om och om igen, kan som inte riktigt släppa de!
 
Idag kommer sonen hem och berättar om att de ska få göra ett arbete hemma som ska vara klart om några veckor. Detta ska tydligen göras hemma, via dator och sen mailas.. Det är väl de vanligaste sättet nu för tiden att lämna in sina arbeten (till skillnad från när man själv gick i skolan).
 
De som dock störde mig var då Benji berättar att han pratat med läraren och sagt att vi inte har någon dator och läraren inte trodde på honom. 
Sen ska hon tydligen spydigt sagt att hon tycker att alla borde ha en dator hemma, att de borde vara en självklarhet... 
VAD ÄR DE FÖR JÄVLA LÄRARE HAN HAR ????? 
Blir så sjukt irriterad!! 
 
NEJ, vi har ingen dator.. Sonen talar sanning!! 
Varför: vi har inte råd att skaffa någon ny, sen den vi hade gått sönder..
 
Blir förbannad av att tänka på hur Benji måste ha känt där han stod framför läraren och faktiskt vågade erkänna att vi inte har data (jag skulle ha svårt för de) och sen få en nedlåtande reaktion.. 
Han är en av de starkaste människorna jag känner och jag hoppas verkligen inte han tar åt sig, på så sätt som man är rädd för att han ska göra.. 
 
Som förälder har man redan dåligt samvete över att inte kunna ge barnen sånt som många andra har.. Grejen med att någon att barnen skulle behöva typ nya byxor eller skor kan få hela ekonomin att falla.. 
Man kämpar månadsvis för att det ska går runt, att barnen får mat på bordet är de viktigaste!! 
Sen finns de tyvärr inte mycket kvar, för extra utgifter.. 
 
Kan inte heller göra så mycket, jag är sjukskriven av en anledning.. Jag borde inte behöva må dåligt för de oxå.. För att jag inte har förutsättningarna till ett arbete..
 
Men som sagt; värst av allt är om barnen känna av de, och mår dåligt över de.. 
 
 
Skulle ju dock behöva prata med den där j**** läraren, anser inte att den attityden ska förekomma och speciellt inte gentemot barn!! (inte deras fel om de lever i fattigdom) 
Men om jag skulle ta kontakt nu, är jag inte helt säker på att jag kan hålla humöret under styr.. 
 

'

Kommentera här: