Dag 3 - Alla vill vi dö

En dag som innehållt väldigt mycket och som aldrig verkar vilja ta slut!! 

De är rätt sjukt hur man kan svänga i humöret, från helt ok till helt förstörd.. tur man är på rätt ställe när jag faller! Har en riktigt bra kontakt, som har hjälpt mig flertalet gånger idag!!

Vi (ett gäng på avdelningen) har även skrattat så tårarna har runnit!! de är som fascinerande att man lyckas med de då man mår som man gör.. men på nått sätt vet vi alla här hur de känns att må pyton och de är då kul att driva om det, eller ja: överdriva!!

Nått som får en att få dåligt samvete är då dotter ringer och klagar över att hon inte vill vara hos pappa till veckan.. de är första gången i år som hon ska vara där under skoldagar.. känns jobbigt att hon ska behöva ändra sina vardagsrutiner för att jag mår som jag gör, speciellt när hon är så beroende av dom.. men försöker hela tiden påminna mig om att jag gör detta för att vår vardag ska bli bättre, att jag ska kunna må bättre så jag kan ge min energi till barnen!!

Nu ska jag försöka att bara ta de lugnt.. de andra ser film, men tror att jag hoppar de! 
En annan dag!

Imorrn är de läkarsamtal, så de blir spännande att se vad som sägs!! Slänger de ut mig eller får jag vara kvar ? Ny medicin?? Får jag göra en utredning angående bipolär?? 
Kanske skulle börja skriva ner lite på papper hur jag mår.. Får typ alltid blackout vid läkarsamtal 😜

'

Kommentera här: