Mycke nu

Det är mycket nu, livrädd för att det ska bli för mycke.. vill inte tillbaka dit, vill inte falla.. 
Så fort livet känns lite lättare, läggs mer press på mig än vad jag klarar av.. 

Även de bra sakerna som sker, skapar ångest.. mycket nya grejer som sker och jag ogillar skarpt nya saker/situationer!!

Jag har blivit beviljad en tvättmaskin i lägenheten!! Visst e de underbart!! MEN.. allt som kommer ske innan den väl står på plats och fungerar, känns som en mardröm!! Människor som ska dra el o vatten ska komma in i mitt revir, min lägenhet.. köp av tvättmaskin och transport av den hit.. hur går allt till? Får jag pengar först och sen ska jag betala allt?? Eller ska jag ge räkningen till de som har beviljat detta?? Livrädd för att något ska bli fel..

Tilda ska få börja på kortis!! Hon ser verkligen fram emot det och kommer bli bra när de väl kommer igång.. MEN.. innan ska de göras introduktion, en del samtal och så förväntas de att jag ska vara med där i början.. De föreslog även att jag kunde få sova där första natten... detta skapar ångest.. de jobbar visst nio personer där.. nio nya personer som jag måste vara social med.. att vara social är krävande för min del och de tar mycket på psyket, bara tanken är jobbig..

Sen är de mycket annat som sker runt omkring:
*Tilda ska börja ny skola i höst och möten kommer ske framöver med deras rektor, lärare och specialpedagog..
*Möte med försäkringskassan och arbetsförmedlingen, för att diskutera om vad som sker då sjukpenningen tar slut.. måste jag börja jobba? Får jag göra en arbetsförmågeutredning? Hur mycket krav får jag på mig??
*Eviga tjatet med läkaren om recept och sjukskrivning. Får inte recept på medicin för mer än en månad i taget, vilket börjar bli påfrestande att påminna dom hela tiden..
* Min PO, mitt stöd ska vara långtidssjukskrivning... och även om jag känner vikarien så blir detta en jobbig förändring..
*Allt pappersarbete och alla dessa ansökningar som aldrig verkar ta slut..

Men det är väl bara att ta ett djupt andetag och försöka ta en sak i taget.. 
Nu ska jag göra middag åt mig och tilda.. kanske bli de lite spel innan de är dags för tildas läxor och läsningen..


'

Kommentera här: