Dag 2 av denna vecka..

Så var min "lediga" dag snart över.. tyvärr kändes de inte alls som ledig.. totalt kaos i huvudet har de varit! Försöker reda ut trådarna men de funkar inte som jag vill.. 

Kanske är de besvikelsen som är värst.. man tror att man är på bättringsvägen, men så faller man igen.. inte ända ner på botten, men så pass att ångesten greppar tag och vägrar att släppa.. 

Dagarna framöver blir inte så mycket bättre, fullt upp hela veckan!
Imorgon är de affären på förmiddagen.. till kontakten på eftermiddagen och sen så ska inskolningen för tilda på kortis börja. Hon kommer nog inte alls ha några problem med den.. men de är en riktig utmaning för mig.. många nya ansikten på en och samma gång.. försöket att fejka ett leende och tvingas till socialt spel.. kanske låter löjligt, men detta är psykiskt utmattande för mig!

Torsdag är de åter kortis som gäller och mode går som planerna sover hon över där! 
En del pappersarbete måste va klara denna dag!

Fredag är de hämtning av tilda.. ska även träffa upp en person som ska arbeta istället för mig vid en fotbollscup i helgen.. sen eftermiddag ska tilda till sin pappa över natten, så de blir en lugn kväll iaf!

De är igentligen invigning för cupen på kvällen där benji är med, men jag tror jag hoppar den.. Även en del matcher som han ska spela fredag, lördag och ev söndag.. får se om man kollar på nån i år, psyket säger ner till de.. ska nog inte utmana för mycket, måste hålla mig över vattenytan !!

Nästa vecka verkar bli lugnare (men så verkar de jämt och så plötsligt är schemat fullt) !

Lite sobril och sömnpiller nu kanske ?!

'

Kommentera här: