En helt vanlig vardag..

'
Kvällarna är värst.. ångesten vägrar att släppa, ligger som ett tryck över bröstet och skapar andningssvårigheter.. Jag är så trött.. Hur länge ska detta fortsätta !?
 
Vill bara sätta mig ner och gråta, men tårarna vägrar att komma.. omedvetet tvingar jag tillbaka tårarna, antagligen bara för att inte bryta ihop..
 
Måste hålla upp fasaden.. Sker så mycket nu framöver och jag måste klara av de.. Har ingen lust alls.. resa till söder.. vara borta i över 3 veckor.. hur faan klarar jag de ??!?
 
Känner mig känslomässigt avtrubbad.. Skulle nog kunna ligga och stirra upp i taket i timmar utan att ha någon koll ¨på att tiden går..
 
E så less.. dessa jävla depressioner...
Kan de ta slut nån gång..
 
Är så less..

Folk har slutat tänka till..

'

Förstår mig inte alls på människor som anser att de har rätt att döma andra!? Så fort någon ser annorlunda ut eller beter sig annorlunda, så är de ju uppenbart att det är något fel på dom och därför har man rätten att snacka bakom dennes rygg !? Eller??? Detta sker dagligen. Hur ofta ser man inte bilder eller klipp på internet som endast är inlagda för att förnedra.. Folk skrattar åt det, trycker på gilla-knappar och inte ens tänker på att dom på så vis är en mobbare och sårar antagligen en annan individ! Hur många självmord är idag på grund av elakheter och kränkningar från andra männidskor? antagligen väldigt många..

Innan du trycker på den där gilla-knappen, delar bilden, skrattar över hur någon ser ut eller öppnar munnen och pratar negativt om folk med andra, ta ett steg tillbaka! Känner du verkligen denna person tillräckligt väl för att kunna döma? Känner du personen överhuvudtaget? Och vad är de som gör att du känner att du behöver tala illa om andra människor, skratta för att de inte ser ut som du tycker att man ska se ut?? Beter sig på de sätt som du anser inte vara normalt? Mår du bra av att vara en mobbare?

Fundera på hur de skulle kännas om någon pratade om dina brister bakom din rygg, lade upp en bild på dig som folk skrattar åt & skriver elaka kommentarer om eller dömer dig för något som inte är sant?! Finns så många som säger att de "gillar olika", man ska få vara sig själv och de är inget fel att vara annorlunda, ändå står folk och snackar skit bakom ryggen på andra, påpekar "brister och fel"! Är de inte dessa "fel och brister" som gör oss olika !?

Jag är ledsen men jag kan inte förstå.. Att man har behovet att prata illa om andra.. Ibland får jag höra: "De snackas.." och ärligt talat känns de, klart man blir påverkad.. Sen blir jag arg på mig själv som tillåter dessa personer trycka ner mig! Blir arg när jag känner att jag skulle vilja säga till dessa personer: "Förlåt för att jag är som jag är, men de beror på........" NEJ, jag ska inte behöva ge någon förklaring!! Jag är kanske annorlunda men det borde accepteras utan att man dömer mig!! Jag VET att dessa personer inte känner mig eller känner till min historia, så vad ger dom rätten till att "snacka" ??!! Mår ni bättre av att se ner på andra ?? Ni ska bara veta vilket jävla stark människa jag faktiskt är, "tack vare" allt som jag faktiskt tvingats gått igenom!!

Och till dig som har behovet av att skratta åt folk för att de "sticker ut": JAG TYCKER SYND OM DIG! Du kan inte må speciellt bra om du känner att du har behovet av att kränka andra!! Men de ger dig ändå inte rätten att göra de du gör!

De händer nog alla, att man reagerar för att någon är annorlunda, utan att vi ens tänker på att de kan såra. Men SNÄLLA, tänk till en extra gång innan du gillar eller delar något på internet, innan du talar elakt om andra! Fråga dig själv; "Genom att göra denna handling, finns det då risk att jag sårar en endskild individ?" Blir svaret Ja, så är inte handlingen den rätta! Våga vara stark nog att stå emot grupptrycket och våga säga ifrån! Tycker man något negativt om någon, håll det för dig själv! Våga vägra skitsnack! De är först då du faktiskt kan säga att du accepterar alla precis som dom är!!

Döm inte människor som du inte känner!!

Vi är alla olika och det borde börja accepteras PÅ RIKTIGT!!

p.s finns massor med underbara människor som inte dömer, som accepterar hur olika vi alla där!! Ni är förebilder och hoppas andra följer erat exempel!