En dag på sobril

'
Äntligen är snart denna dag slut!! 
Ingen bra dag direkt.. ångest största delen av dagen och sobril har knappt hjälpt.. men de är bara att stå ut då dessa dagar kommer ..

Hade ett möte idag, vilket antagligen är anledningen till att jag mått som jag gjort..
De snackades om framtiden och de ev. förändringar som kommer att bli om en månad eller så.. 
Jag hatar förändringar! Vill helst att allt ska va som de är nu, det är de jag klarar av psykiskt just nu.. 
De va inge hemskt som sades igentligen och ingen som satte någon press på mig, men jag påverkas ändå av dessa möten..

Så direkt efter mötet när man gick ut från stället kom panikångesten..och de är inte de roligaste att sitta på trottoaren och hyperventilera medans folk går förbi :p skönt nog va min PO där, vilket hjälpte en hel del! 

Resten av dagen har varit rätt suddig.. var hos kontakten på psyk, vilket alltid hjälper mig!!

----------

Annars så kom dom med min tvättmaskin idag! Har väntat länge på att få en och nu känns de nära tills jag kan tvätta i lägenheten :) de ska bara dras el och vatten så är de klart sen!


Så lite bra saker sker mitt i allt kaos :)

!

'
Det som sagts och de som gjorts går inte att förändra.. alla ord som sagts maler i huvudet.. allt man gjort för att få bara liiite bra respons.. ett tack, ett leende, en klapp på axeln, en nick.. ingenting..
Fel på så många sätt.. alla sätt.. 

Hur kan man va något om man aldrig har varit något? Hur gör man? En katt som vill vara en tiger, en mask vill vara en orm.. De går inte, går bara att låtsas, inbilla sig.. Jag vill inte låtsas och jag vill inte fejka..
Kan inte vara något man inte är..

Det som sägs och de som görs kan förändras.. ändå hör jag samma ord.. orden som trycker mig neråt, påminner mig så fort jag börjar glömma.. 
Varför går de inte att förstå.. orden hjälper mig inte, dom förstör mig..
Ger mig bekräftelse om och om igen att jag är ingen.. jag är fel.. 

Aldrig rätt..

What do you want from me????

'
Är så mycket lättare att uttrycka sina tankar o känslor genom musik, antagligen är de väl därför jag gillar att lägga ut musik på bloggen.. kan ibland vara lättare med en textlåt  än att uttrycka de man känner med sina egna ord!!
Denna låt dyker jämt upp i huvudet då folk sätter minsta press på mig (eller mer när de känns att de sätts press).. Det är så jag känner nu..
  
 
Massa beslut att fatta, men får inte ordning på tankarna..