De saknade..

Vi har nog alla någon som vi saknar, som gått bort och försvunnit ur våra liv...
Hittade denna underbara låt då jag tittade runt på YT:
..
Tänker på pappa, fäller en tår när jag kommer på att jag inte längre kan minnas hur han lät när han pratade.. Blundar och ser svaga bilder av honom. Måste nästan kolla på foton för att lyckas få fram en tydlig bild i huvudet.
..
Hoppas att jag alltid kommer minnas glädjen i hans ansikte då vi firade honom på sin 65 års-dag.. Hans sista födelsedag.
.
tänker tillbaka.. korta stunder, speciella tillfällen. sådana som jag så gärna vill minnas resten av mitt liv.
.
En dag på pappas jobb. Jag fick följa med. Jag var så stolt! Stora maskiner som kändes skrämmande, men jag höll pappas hand och allt kändes så mycket tryggare. Vi gick en trappa upp, bort från maskinerna, in på kontoret. Första gången jag såg en dator och jag fick spela på den! På skrivbordet låg de små lappar, med pappas namn på. Dom var så häftiga, jag stoppade ett i fickan. Min pappa, han var något. och jag var så stolt!
..
Alla resor till Ullared. Upp tidigt, lång bilresa. Men inget av de betydde något, för jag visste att efter att vi varit inne i butiken en omgång, skulle han och jag gå till bilen. Tillsammans satt vi tysta med varsin macka och njöt av lugnet, bort från kaoset som existera inne på Gekås. Värme var känslan där i bilen, bara han och jag.
..
Resan till Danmark, första resan bara vi två.
Över dagen.
Vi hade samma tempo jag och pappa, hade inte speciellt stort behov att stanna och kolla i alla affärer. Vi tittade på de vi ville, inte mer. Med varsin pølse, sittandes på en bänk mitt på ett torg. Tittade på duvorna som söka efter mat, helt orädda för omgivningen.
Jag och pappa där på torget, allt var så lugn och fridfullt..
....
Jag och pappa sa nog aldrig så mycket till varandra, för de är dom tysta stunderna jag minns mest.. Jag kände en viss glädje, värme och stolthet av att bara få vara där, bredvid.
Men vi hade ett visst band, känns som att de inte behövdes ord för att vi skulle förstå varandra!!
Vi tillsammans, lugna och bara njöt av situationen, de var då vi trivdes som bäst!!
Pappa, min stora idol!

'

Kommentera här: