Torsdag

'
Nu har jag fattat ett viktigt beslut: JAG SKA SÖKA ENSAM VÅRDNAD FÖR BARNEN !! De skapar en del ångest hela grejen, men det är för barnens bästa jag ska göra det!
 
Vore en sak om deras far faktiskt förstod sig på vår dotter och ser hennes svårigheter.. Men när särskolan kommer på tal anser han att jag e dum som ska särbehandla dotter ???
Han anser att det bara är att träna mer med Tilda så kommer hon klara skolan!?!
 
Dock handlar de om så mycket mer saker gällande barnen.. Tilda nästan grät igår, för att pappa inte har bälte på sig och när hon säger till får hon till svar: Skit i det du...
I hennes värld behöver hon bara prata med sin kompis som har en pappa som är polis, så han kan säga åt P att han måste ha bälte på sig.. Jag tycker de är jobbbigt att höra hur hon mår i dessa situationer..
Hur hon pratar om att hon är orolig då pappa bara ska vara borta en liten stund, men i själva verket är borta flera timmar!
 
Det är jobbigt att veta hur mycket ansvar Benji tvingas ta, även om deras far inte ser det.
 
Det är jobbigt när barnen kommer och jag måste sitta i 20 minuter för att trassla ut Tildas hår från alla tovor.
 
osv osv..
 
Hade han valt att ta emot hjälp, så hade de varit en sak, men nu vägrar han de..
 
Sååå efter nyår blir de att ta reda på vad jag behöver göra för att söka ensam vårdnad!! Tur nog har jag många på min sida som kan hjälpa mig!!
 

Funderingar

'
Haft möte på barn och familj idag, som fått mig att tänka en hel del.. en massa grubbel om vad som är rätt eller inte.. Känner mig samtidigt glad över vad som sades, fick mig en bekräftelse om att saker som jag ser, faktiskt stämmer!!
 
Förklaring: Som jag skrivit tidigare görs de ju en utredning kring hur barnen har de och jag har varit positivt inställd av de då jag sett en massa brister hos barnens pappa!! Sen blir de lätt att man tycker att; de är väl inte så farligt.. eller: kanske bara jag som inbillar mig..
MEN nu har jag fått bekräftat att de jag ser faktiskt stämmer..
Att de på barn och familj anser att situationen hos barnens pappa är ohållbar och de måste ske förändringar!!
 
Jag har ju oxå mina hinder.. Min psykiska hälsa som gör att jag inte orkar med vardagen helt och hållet..
 
Därför har de två förslag åt oss.. antingen att jag orkar ta barnen på heltid eller familjehem.. FAMILJEHEM!! Faan vad skrämmande de låter!! Samtidigt förstår jag hur dom tänker..
När ingenting funkar för barnen, dom veckorna de är hos pappa så kanske det är de som är alternativet..
 
Önskar bara att mitt mående skulle vara så pass bra att jag skulle orka med barnen på heltid!! Då skulle det inte vändas helt upp och ner för barnen!! Men de är svårt..
Jag är på bättringsvägen och hoppas att jag kommer att klara av dom snart!!
 
Samtidigt måste tydligen barnens pappa gå med på dessa förändringar för att de ska kunna ändras.. vilket jag tycker är jättedumt!!
Men men, får väl avvakta och se hur de blir!!
 
Jag vet iaf att jag vill göra det bästa för barnen och kanske är familjehem de bästa just nu?! Även om det är skrämmande tanke.. Jag vill ju ha mina barn!!