Mötet på BUP !

'
Idag har vi varit på möte på BUP. Med på mötet var skolans rektor, Tildas lärare och assistent, logoped och psykolog. Syftet med mötet var att informera skolan om Tildas nya diagnoser främst Autism och Dyslexi.
De gick väl bra, som förälder sitter man mest och nickar instämmande då psykolog och logoped berättar alla problem som ens dotter har..
Ska vara ärlig: Det är tufft att alltid höra om alla hennes svårigheter..
 
..
Det diskuterades även om att göra ett nytt begåvnings-test (?)
Det är så att det fortfarande inte går speciellt bra i skolan, även om hon har gått om 2:an, går de för sakta och hon kommer antagligen inte klara kraven som finns. Därför funderas de på om man kan göra ett nytt IQ-test för att se om hon ev. skulle ha en utvecklingsstörning OXÅ (hon hade 76 för två år sen) .. Då är hon berättigad särskolans kunskapskrav. Dumt !!
Sen vad jag förstår så kan hon testas på nått sätt för att få andra kunskapskrav tillskillnad från sina klasskompisar. De skulle visst kollas upp med rektorn för särskolan.. ?
..
Fick känslan av att både skola och psykolog känner en viss frustration över att inte kunna hjälp henne fullt ut. Fick flash-back av en dröm jag hade nyligen, där jag fick beskedet av att Tilda har nått sin gräns över hur mycket hon kan lära sig. (vet dock att hon alltid kommer lära sig nya saker, de tar bara lite längre tid). Men de kom en del meningar från personerna som var med på mötet, som började med: "om det inte funkar vet jag inte..."
..
Känner att skolan skulle kunna vara lite mer ärliga, förstår att de kan vara svårt, men som förälder med ett barn som har de svårt så kan man ta de negativa, man har hört det förr. Så när frågan "Hur går de för Tilda i skolan" ställdes så fick vi fortfarande inget direkt svar, utan bara höra hur de försöker slingra sig och kommer med saker som inte besvarar frågan..
Tilda verkar i alla fall ha en suverän assistent som faktiskt kan hantera henne och som vågar att vara hård!.
..
Nu var i alla fall de mötet klart.. nu är de bara på att vänta på kallelsen från rehab och att skolan hör av sig om ett möte där!
Min älskade flicka!

Onsdag!

'
Faan vad jag är lat idag !!
De är så illa att jag gärna vill ha kaffe, men orkar inte gå till köket för att ta mig en kopp :P
får se hur länge jag står ut.. tillslut hasar jag mig väl till köket..
..
Hade bildterapi på förmiddagen, vilket var intressant.. Jag fick till uppgift att rita mina fötter (!!??) Sen vart de en massa frågor om dom och så fick jag i uppgift att sätta fötterna i ett fotbad varje dag i en vecka ?!!? jaja, jag ska väl försöka men de låter inte så lockande direkt..
..
Sitter och stör mig på vädret, gillar inte alls blåsten som låter utanför... Det är även plus-grader och därför snorhalt ute.. usch..
..
Att annat störande ämne är hockey, gillar inte alls att brynäs nu kvitterat och det är lika i matchen.. tycker ju att SAIK ska ta tre poäng idag, så de drar ifrån lite till i tabellen.. men men.. de leder ju fortfarande med 8 poäng ner till 2:an..
..
Lite sugen på att börja plocka i bokhyllan, de skulle ju verkligen behövas.. Kanske passa på då jag stör mig på hockeyn, brukar gå snabbare om man är lite irriterad :)
..

Lite musik

'
..
Denna låt får mig på bra humör!
Känner mig för att ställa mig mitt på golvet och tokdansa !!!
:)