Måndag

Ny vecka!
Vaknade innan 5 idag av en löpande katt och plogbilar som körde utanför.. Hade ju dock behövt några till timmars sömn, men men..
De var bara att gå upp och starta kaffebryggaren, på med musiken och börja diska!!
Så nu är de iaf rent i köket :)
Har även hunnit med att plocka undan saker som legat på fel ställen, så nu är de bara dammsugning kvar!!
men de gör jag nog senare..
..
Planen nu är att stoppa i barnen lite frukost och sen ta mig ett långt bad!!
.
Läser en bok, deckare av mons kallentoft.. Kan sägs att jag verkligen inte gillar hans sätt att skriva och stör mig en massa på det.. men ändå måste jag läsa klart den.. Det som stör mig mest är att typ en tredjedel av de jag läst handlar om vädret.. en tredjedel är tankar från olika människor och dessa tankar får människor att kännas som monotona och supersega.. okej om en karaktär är sådan, men verkligen alla känns trista..
Sen andvänder inte författaren ordet "är", iaf väldigt sällan, vilket gör att iaf jag ibland tabbar bort mig/måste läsa om, för att hänga med..
och sen en massa stör mig :) borde skita i boken men går som inte nu då jag har börjat :P det där med att avbryta något som man påbörjat och inte fullfölja det, har jag svårt för..
..
Ska också försöka börja slå in julklappar, eller ja inte försöka, jag måste slå in julklappar!!
Har inte gjort en enda åt barnen än.. Inget jag ser fram emot eftersom de måste vara bland de tråkigaste som finns.. dock kul att ge julklappar :)
..
Barnen har iaf slagit in julklappar till vår la familia som vi ska till imorgon :)
..
jaja, nu; ny dag, nya tag !!
 

'

Kommentera här: