Söndag

'

Nu går tiden fort, vilket iof inte gör mig något!! Har spenderat dagarna hemma med att rensa lägenheten och bara tagit de lugnt!! Känns som att de har behövts, inga krav och inget grubbel av utredningar, möten och sådant..

Idag kommer barnen och planen är att handla mat inför nyårsafton!! Blir inge stort, bara jag o barnen och massa mys!! tänkte se lite film, spela nått spel och äta gott!! Har ju perfekta läget till att se en massa fina fyverkerier (har utsikt över stan) så vi hoppas på molnfritt !!

.

Måste även börja planera inför Benji´s födelsedag på lördag, ska köpt ingredienser för att göra en tårta och kanske blir de att baka i veckan, frågan är bara vad man ska baka !?! jaja, de får benji bestämma :)

..

ikväll är de åter hockey :) tycker de e bara positivt med massa hockey just nu! (både jvm & shl) Går ju bra för grabbarna i vm, än så länge iaf :)

 

Fredag

'
Klockan stod på 07.11 när jag vaknade och inte kunde somna om.. Så de var bara att kliva upp.. Detta är inte vanligt mig, men just nu vet jag inte alls vad jag har för sovrutiner.. Vet bara att jag inte kommer kunna hålla mig vaken hela dagen då jag vaknar så tidigt, så jag får väl ta mig en middagsvila :)
..
Nu går dagarna fort, utan att man inte gör något speciellt.. Känns att barnen kommer snart (på söndag) och att de inte var länge sen de fort, vilket stämmer..
Måste börja planera till nyår.. Inget stort, nån god annorlunda mat, spel kanske vore nått (?) och en massa mys såklart!!
..
Idag har jag börjat rensa ur en byrå jag har i hallen och ska börja fylla den nya med lite saker.. Usch så mycket skräp det är man har, blir att ta fram svarta sopsäcken!
..
Väntar även på att de ska bli "dag", behövs lite ljus och kanske får man se lite sol idag !?
..
jaha, paus över, dags att fortsätta men plocket!

Måndag

'
Ny vecka!
Vaknade innan 5 idag av en löpande katt och plogbilar som körde utanför.. Hade ju dock behövt några till timmars sömn, men men..
De var bara att gå upp och starta kaffebryggaren, på med musiken och börja diska!!
Så nu är de iaf rent i köket :)
Har även hunnit med att plocka undan saker som legat på fel ställen, så nu är de bara dammsugning kvar!!
men de gör jag nog senare..
..
Planen nu är att stoppa i barnen lite frukost och sen ta mig ett långt bad!!
.
Läser en bok, deckare av mons kallentoft.. Kan sägs att jag verkligen inte gillar hans sätt att skriva och stör mig en massa på det.. men ändå måste jag läsa klart den.. Det som stör mig mest är att typ en tredjedel av de jag läst handlar om vädret.. en tredjedel är tankar från olika människor och dessa tankar får människor att kännas som monotona och supersega.. okej om en karaktär är sådan, men verkligen alla känns trista..
Sen andvänder inte författaren ordet "är", iaf väldigt sällan, vilket gör att iaf jag ibland tabbar bort mig/måste läsa om, för att hänga med..
och sen en massa stör mig :) borde skita i boken men går som inte nu då jag har börjat :P det där med att avbryta något som man påbörjat och inte fullfölja det, har jag svårt för..
..
Ska också försöka börja slå in julklappar, eller ja inte försöka, jag måste slå in julklappar!!
Har inte gjort en enda åt barnen än.. Inget jag ser fram emot eftersom de måste vara bland de tråkigaste som finns.. dock kul att ge julklappar :)
..
Barnen har iaf slagit in julklappar till vår la familia som vi ska till imorgon :)
..
jaja, nu; ny dag, nya tag !!