Pustar ut!!!

'
De ord som beskriver hur jag känner just nu är; Lycka!!!!
SAIK ÄR I SM-FINAL!!!!!!!
Sååå jäkla kul!!! Hade hoppats på att saik och färjestad skulle mötas i finalen för jag tycker att dessa lag e mest värda det!!! Dessa 2 lag e de som hela säsongen hållt sig på toppen av tabellen, typ top 3 hela tiden...
Färjestsad e storfavoriter tydligen.. Gör ju inte mycke, de har ju då större press på sig..
Är bara glad att Saik gått till final, sen vad som händer där, återstår att se!!!

Förändring!!

'
Har ni nånsin tänkt på hur stort ordet; Förändring, igentligen är? Ordet Förändring måste ju vara ett av nyckelorden här i livet.. Förändring är både på gott och ont och är så stort att man omöjligt kan ta upp allt av vad de innebär.. Detta ord skapar glädje, sorg, smärta, lycka, rädsla osv osv..
En stor förändring är att växa upp.. Förhoppningsvis har man bra minnen från barndomen och man tänker tillbaka och kan sakna den tiden.. Jag kan sakna den tiden, somrarna på "landet", kompisarna från skoltiden, julafton:arna som aldrig nånsin kommer att bli likadana.. Skulle gärna vilja uppleva en av dessa dagar igen!!
En bra föränding i mitt liv var barnens födslar, speciellt Benji´s då jag ändå va rätt ung och tvingades växa upp tidigt.. De va en roll jag kände mig bekväm i och kände mig redo.
Att flytta från Nkpg var en förändring som var lyckad, även om man grubblade mycke innan om man verkligen skulle trivas så långt ifrån barndomsstaden..
Sen finns de dessa förändingar som är mindre roliga, som tex att bli sårad eller någon går bort.. Att nån dör i ens närhet förändrar ens liv en hel del.. Då pappa gick bort så skedde nog en av de största förändringarna i mitt liv.. På nått sätt vändes verkligen allt upp och ner, de känns som att allt som förr var, nu var borta.. Mamma flyttade från huset, vilket gjorde att jag inte längre kunde känna att jag hade ett hem i Nkpg, Folk runt omkring förändrades (vilket är förståligt)...
Självklart blev de oxå förändring då jag och P separerade.. Kan inte säga att de va något som va positivt, men inte heller negativt.. Tack vare denna förändringen har jag kunnat lägga mer energi på mina barn och vi har hittat på så mycke mer roliga saker än tidigare.. Jag har oxå kunnat hitta tillbaka till mig själv och jag vet nu vem jag är!!
I typ allt man gör, så blir de en förändring, däremot är de sällan man tänker så..
Jag tror inte människan är skapad för att tycka om, då ändringar i ens liv sker, även om de i slutändan blir bra.. Tänk vad mycke de är som man tänker att man vill göra, men som man sen inte riktigt vågar för att man inte vet hur resultatet kommer att bli..
Jag vill våga göra mer förändringar hos mig själv och i mitt liv, inte stora utan bara små, som kan förbättra ens liv.. Men dessa steg kan vara skrämmande, men man måste övertyga sig om att "jag kan" !! Men de gäller ju att våga och de är den förändring jag jobbar på, att Våga!!!  :)

Nu gäller de SAIK!!!

'
Snart börjas de!!
Håller vi tummar och tår, kan de va så att Saik blir klara för final idag ???
*Hoppas*
p.s Hoppas är INTE samma sak som att tro!!! :P