Söndag

'
dagen idag har typ bara bestått av innebandy :) kul var de iaf och barnen verkade uppskatta det!!
De var lag från bland annat arjeplog & lule med, så de va ju en bra blandning :)

Nu blir de inte mycke mer ikväll, utan bara att försöka hålla sig vaken några timmar till!!

För trött för att orka skriva mer :/ sov gott!!

"dream"

'
känner att tröttheten börjar ta över, så de blir nog att sova efter detta inlägg!!

Imorrn blir de en heldag med innebandy! de har tydligen ändrat om matcherna som spelas, så istället för 2 matcher, kommer de nu spelas 4!! Så samlingen är 09.00.. hmm, tidigare än vad de var tänkt alltså.. men de kommer nog bli kul för benji!! Tilda kommer nog oxå hitta på saker att göra, brukar inte vara några problem :)

vart iaf klar med städningen idag iaf, eller iaf de viktigaste.. då jag kom in i tildas rum, upptäckte jag att hon tydligen haft kul med en tejprulle och de va tejp för fullt på golvet... hmm, de tog sin tid att få bort,  kan jag säga... men nu e de iaf rent o de e ju huvudsaken :)

natti!!

Lördag..

'
Ny dag, nya tag!!!!!

Idag är de städ-dag :) eller ja, jag hade ju tänkt de iaf..

Har iaf städat 2 rum, ska försöka mig på resten av lägenheten oxå, när min "paus" är klar vill säga !! Det har blivit lite av min grej då jag städar, att ta ett rum i taget. Känns som att man blir lite mer nogrann då och de kan ju behövas ibland :)

Sååå min "paus" haha.. haft den säkert 2 timmar nu :) dock har jag suttit i tele med min syrra halva den tiden.. Min syster, ja.. världens underbaraste!! kan inte berskriva hur tacksam/glad man e att ha en syster som hon :) synd att man inte träffas oftare än vad vi gör, men när de är över 100 mil mellan oss, så e de ju inte så enkelt!!

jaja, ska väl fortsätta städningen då :( men kommer kännas bra efteråt!!!

Hörres!! :P