Rätt eller fel?

De e samma sak varje gång de är nått.. Tankarna snurrar och man grubblar, grubblar tills man e tokig..

Varje tillställning, som idag.. P´s födelsedag... Man tycker ju att jag borde vara där, fira honom oxå och de hade jag varit, om de inte vore för att han har bjudningen hos sin mamma...

Jag klarar helt enkelt inte av att fara dit.. Varför, kanske de undras.. Hon har fortfarande inte hört av sig till mig, och ändå har de gått 3 månader, så hur kan jag fara dit och känna mig välkommen.. P säger ibland att hon inte har nått emot mig, men jag vet att hon inte gillar mig, att hon säkert är nöjd att jag o P inte är tillsammans längre.. Hon e så extremt falsk, och de e tragiskt att inte hennes barn ser de.. Hon sätter på sig en mask i deras närhet, de måste vara jobbigt..

Har kontakter runt om som bekräftar mina misstankar om henne, som att hon inte gillar mig.. Och de e ju skönt o veta att de inte e jag som tror att de e på ett visst sätt..

Men de som stör mig mest är varför jag låter detta påverka mig så mycke då dessa tillställningar kommer.. Jag känner mig hemsk emot P, då jag tackar nej till olika saker som han säger att jag oxå får komma på, men jag kan inte besöka nån som får mig att känna mig ovälkommen, som inte ens kan ta upp telefonen o ringa.. Jag HATAR att detta ska påverka mig så mycke..

Jaja, falska människor är inget jag vill ha i mitt liv, folk som inte klarar av att vara sig själva, är fega för att stå för vad de tycker kan ju dra åt sk*gen.. Spela era j*vla roller, men inte i närheten av mig!! Patetiskt.. Jag kan själv vara blyg, men nå f*n står jag för de jag säger och tycker..

Kanske har jag fel, eller så e de rätt? vad vet jag..

'

Kommentera här: