Första gången..

..på gymmet idag, gick riktigt bra måste jag säga.. Vi körde 3*10 minuter, vilket känns som en bra börjar iaf.. Så nu gäller de att hålla glöden uppe och fortsätta så varje dag typ.. Man får ju iaf mersmak av de, skulle kunna tänka mig ett pass framåt kvällen oxå, men tror inte man ska gå ut allt för hårt... men man får väl se..

Har precis duschat nu, snart får man besök av P.. Så kommer C komma och vi ska promenera in till stan en sväng.. (inte mycke man sitter still nu för tiden) :)

Att äta bantningstabletterna går bra, i morse stog vågen på 96,8 ! så de e ju nästan två kilo på 3 dagar!! och då får man tänka på att jag inte gjort så mycke de dagarna, inge motion direkt utan endast vardagliga sysselsättningar.. ska bli spännande och se nu hur de går då man börjat träna oxå!!!

Fint väder har vi, skulle vara kul om gatorna blir rena oxå så man kan börja cykla!! men de dröjer nog nån månad till innan man vågar sig på de.. Måste be P fixa den så jag kan ta hit den eftersom den just nu e hos honom..

Jaja, göra iordning sig då...

'

Kommentera här: