"Jag klarar mig själv"..

'
.. är en underbar känsla asså.. nått man igentligen tidigare inte fått erfara.. Men de känns så himla skönt..

De e väl stora skillnaden mellan P och mig just nu.. Han klarar sig fanken inte själv.. så han ska vara riktigt glad över att ha sina föräldrar som ställer upp!

Undrar om de e så me många killar, som får barn tidigt??? De förväntar sig att allt ska vara sååå lätt.. Tro att de kan göra vad de vill, när de vill.. men som sagt, tur för P att han har barnvakt minst 4 gånger på HELA sin vecka då han har barnen :P

jaja, inge jag ska bry mig om.. Är bara glad att jag själv kan skratta och le, sitta i min egna lägenhet och känna lycka, lycka över att jag KAN!!!!

God Morgon eller...

'
.. kanske god förmiddag =) 
 
Vaknade idag klockan 9, då kände min kropp att jag sovit klart.. Diskade upp de som var och nu sitter jag och äter frukost..

Sen tänkte jag dammsuga av lägenheten, de behövs verkligen =) C kommer förbi så drar vi till gymmet för en omgång.. Kan absolut tänka mig att gymmet blir en rutin, känns både kul och bra att vara där.. Känns inte så speciellt mycke i kroppen att vi varit där 4 dagar i rad, men de e ju positivt!! De blir ju lite svårare den veckan jag har barnen, men jag ska nog lyckas få in gym där oxå =)

Då de gäller mat och b-tabletterna har jag väl varit lite slarvig de senaste dagarna, måste skärpa mig nu, se till att bara äta de mål som e rekommenderade..

Idag vägde jag 96,1 kg, alltså ändå 2,7 kg mindre än i söndags... så de e ju skönt...

jaja, sammsugaren väntar!! Ha de!!

Första gången..

'
..på gymmet idag, gick riktigt bra måste jag säga.. Vi körde 3*10 minuter, vilket känns som en bra börjar iaf.. Så nu gäller de att hålla glöden uppe och fortsätta så varje dag typ.. Man får ju iaf mersmak av de, skulle kunna tänka mig ett pass framåt kvällen oxå, men tror inte man ska gå ut allt för hårt... men man får väl se..

Har precis duschat nu, snart får man besök av P.. Så kommer C komma och vi ska promenera in till stan en sväng.. (inte mycke man sitter still nu för tiden) :)

Att äta bantningstabletterna går bra, i morse stog vågen på 96,8 ! så de e ju nästan två kilo på 3 dagar!! och då får man tänka på att jag inte gjort så mycke de dagarna, inge motion direkt utan endast vardagliga sysselsättningar.. ska bli spännande och se nu hur de går då man börjat träna oxå!!!

Fint väder har vi, skulle vara kul om gatorna blir rena oxå så man kan börja cykla!! men de dröjer nog nån månad till innan man vågar sig på de.. Måste be P fixa den så jag kan ta hit den eftersom den just nu e hos honom..

Jaja, göra iordning sig då...