första kvällen i nya lägenheten...

'
Idag har de varit fullt upp, vi flyttade in alla stora saker och de sista småsakerna..

så nu sitter man här, C har precis gått hem, vi har sett en film och ätit lite mat.. Tilda sover som en stock, men benji verkar inte få nån ro till att somna, men de e ju inte så konstigt, de e ju ändå rätt nytt för han..

man får väl se när man själv somnar...

de känns ju konstigt att vara i en ny lägenhet, men rätt bra ändå... de jag måste göra nu e att försöka koppla av, man har ju varit så stressad de senaste dagarna..

imorrn ska jag inte göra så mycke, ta de bara lugnt och göra lite småplock.. Benji ska till skolan så de blir kanske att följa honom om han vill.. men man får väl se hur de blir..Imorrn...

'
... bär de av till min lägenhet, alltså blir detta antagligen den sista natten jag spenderar här.. jag tror inte att jag har fattat det än att de e nu de verkligen sker.. jag o P delar på oss.. Barnen följer med mig imorrn, de kan ju vara spännande och se hur de tar de hela, eftersom de är väl nu som de verkligen kommer att förstå att det verkligen sker..

Känns mest som att de ska bli såå skönt att komma bort från den här lägenheten.. men jag kommer nog sakna P, vi har ju som sagt varit tillsammans i 9 år..

Just nu e de ju riktigt bra mellan mig o P, så om man tänker efterså vet jag inte riktigt varför vi gör detta, ibland kommer man på sig själv att fundera; vad håller vi på med?

men de kanske är vanligt att tänka så... de känns inte heller som att jag & P kommer att vara ifrån varandra för alltid, och de kanske oxå är en sån tanke man har då man delar på sig, vad vet jag... men man får väl se med tiden, de här e ju inte bara mitt beslut heller...

Antingen hittar vi tillbaka till varandra, eller så hittar man nån annan =)

jaja, dax att göra sig klar på.. ha en bra dag!!

Storhandling..

'
God Morgon!!

känner mig rätt utvilad, men e inte så säker på att man är de.. har sovit typ 6 timmar, men inatt fick jag iaf sova för tilda.. hon kom in till oss på morgonen.. och de kanske är de som gör att man inte känner sig så trött, att jag inte blev väckt inatt..

Idag blir de att åka och storhandla.. P är iväg och lämnar barnen hos farmor & farfar, så vi ska kunna handla i lugn och ro.. Vi ska åka till luleå, de var ett tag sen man var där nu så de ska bli kul...

har lite beslutsångest över vad man ska köpa nu den här första månaden.. jag vill ju ha en microvågsugn, men vet inte om jag ska köpa den nu eller om jag ska vänta med de.. de e ju inge man måste ha, men jag e ju så van med att ha en så de kommer kännas konstigt att vara utan... men på sitt sätt kan de ju va bra om man inte har en micro, då köper man inte en massa onödig enportionsmat, eller vad de än nu heter...

jaja, snart kommer P och då far vi...