Snart slut på denna vecka..

'
.. så var de en ny vecka som börjar snart..

imorrn blir de att åka till ikea och shoppa lite.. ska bli kul!! Jobbigt bara att man ska upp tidigt, men de får man ta =)

på jobbet e de lugnt just nu, slutar om en och en halv timma... då blir de att pulsa i snön hemåt.. tar väl en tre kvart att gå.. men men ...

sen har jag inte så många inbokade pass på jobbet, om några veckor har jag några men man får hoppas att de tillkommer lite mera..

jaja, dax och fortsätta jobba då, man får väl hitta på nått att göra, vad vet jag inte men de blir nog bra =)

ha de bra!!!

Saknar barnen...

'
.. så jag håller på att bli tokig asså... de skulle ju igentligen ha kommit om de inte vore för att jag ska jobba ikväll... så de går ju inte så bra.. på så sätt är jag tacksam att P ställer upp!!

Men imorrn, då kommer barnen efter ikea och då ska jag sitta och mysa med dom hela kvällen!!!

mina änglar!! saknar saknar..

Så dålig..

'
..jag har blivit på att skriva i bloggen då, ska försäka särpa mig =)

jag har inte just den bästa dagen idag känns de som, vet inte vad de är men de är bara en känsla jag har..

Även om man haft ett förhållande med P i 9 år, så är de som att man inte känner honom igentligen, konstigt asså.. tex inte trodde jag att han va en sådan som inte höll de han lova, eller inte vad han lovar, utan då man har några planer, så blir de inte så... asså som igår kväll, jag hade frågat innan om vi skulle åka och käka nått efter att jag sluta jobba, och jag har för mig att svaret vart då, "de kan vi väl"... men så vart de inte.. men jag vet inte, måste på nått sätt nu med tiden frigöra mig helt, sluta be honom om saker...
Man får ju inget definitivt svar av han och de gör mig tokig.. som idag vart en sådan situation och jag klarar inte av att sitta och vänta på svar...

jaja de e bara att gå vidare helt enkel.. vi ska till ikea imorrn om allt går enligt planerna.. ska bli skönt att få sig ett köksbord!! och min bokhylla/skiljevägg jag vill ha!!

men först ska jag jobba kväll, börjar halv 5... slutar halv 10.. man e väl hemma halv 11 typ, speciellt nu då de snöat en dm nu, va tillräckligt igår, då de kommit några cm... inge kul att gå i..