År 2010..

Kanske dax att summera år 2010.. Känns som att året mest har bestått av jobb och barnen.. Tänkte därför lägga ut "År 2010 med barnen" :)

Januari:

En månad som mest bestod av packning och väntan på att få flytta till en egen lägenhet.. Men oxå månaden Benji fyller år.. Tog dock inga bilder på barnen under januari :/

Februari:

Månaden då vi flyttade så vi hade fult upp, dock hann vi med att vara ute en hel del.. 


    

Mars:

Tildas Födelsedag.. Så var de sportlov, då vi åkte till nimbys världoch lekte och så var vi en sväng förbi mumin och hälsa på :)

    

April:

Påsken, vi gjorde bland annat lite påskgodis... Annars va de nog en lugn månad, vad jag minns :)

  

Maj:

Vi va ute och lekte en del, hittade en riktigt rolig lekpark (bild nr 2).. Vi hade bland annat picknick på strömlida..

   

Juni:

Bestod av fotbollscuper för Benji, skolavslutning och massa lek :) Så var de ju oxå midsommarafton, helt klart en av de roligaste midsommar jag varit med om!!

      

Juli:

Ännu mer fotbillscuper för benji.. Picknick & bad.. Pdol!


      

Augusti:

Ännu mer utelekar.. och lite annat kul... Vi va till havsbadet för en dag..

       

September:

Vi åkte till söder, tog hur många bilder som helst, men får begränsa mig till några fåtal :) Vi hade även lite picknick och lek med några vänner.. Barnen hade "skoljobben", vilket alltid är kul att titta på..

      

Oktober/November:

I oktober & november va jag riktigt dålig på att ta kort, så har inte tagit nå på barnen.. Stor del av dessa månaden har jag jobbat så här kommer en bild på en kaffekopp från jobbet :) hehe.. (minns inte riktigt att jag tagit bilden, men hitta den i telefonen :)
 December:

December består ju av massa bak, "adventer" och sen julaftonen...

      

..


Så de va lite bilder över vad man hittat på under året :) Finns säkert mycke mycke mer vi gjort, men som man glömmer bort..

'

Kommentera här: